Van_dam_groep

Van Dam Groep

Ontwerp, realisatie en onderhoud van complete elektrotechnische installaties vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Simpelweg zorgen dat het licht het doet en dat apparaten werken; vandaag en ook over tien jaar.

Industrie
Ook in de productieomgeving heeft de elektrotechniek een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Denk aan krachtstroomvoorzieningen, de PLC-besturing van productiemachines en transportsystemen, Scadasystemen. Bedrijven willen steeds meer de mogelijkheid hebben om hun productie flexibel in te richten. Daarnaast moet bij de bouw van elektrotechnische installaties in bedrijfspanden ook al rekening worden gehouden met toekomstige productiviteitsveranderingen.

LED-verlichting
LED is de nieuwste trend in de verlichtingsbranche. LED-verlichting heeft de toekomst en de van dam groep heeft de kennis in huis om u van dienst te zijn. Dat moet ook, want de komende tien jaar gaat alle conventionele verlichting plaatsmaken voor LED. Daarmee worden enorme besparingen bereikt op aanschaf- en energiekosten.

Contactgegevens

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.