Van_der_steen

Van der Steen elektrotechniek

Van kantoorpanden tot overheidsgebouwen en van scholen tot winkels en showrooms. Van der Steen Elektrotechniek is specialist in elektrotechnische installaties voor de zakelijke markt. Maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Van advies en ontwerp tot aanleg, onderhoud en renovatie van onder andere (nood)verlichtingsinstallaties, Domotica, zonnepanelen, data- en CCTV-installaties en brandbeveiliging.

Wij zijn sinds 1932 actief in de elektrotechnische installatietechniek, in de breedste zin van het woord. Ons streven is om iedere dag de hoogste kwaliteit producten te leveren, evenals een optimale service en flexibiliteit. We volgen trends en ontwikkelingen op de voet, onder andere ten aanzien van duurzaamheid en energiezuinigheid.

Onze medewerkers denken probleemoplossend en behandelen iedere klant met maximale aandacht, welwillendheid en respect. Geen elektrotechnische of verlichtingsvraag is ons te gek! We maken graag samen met u een ontwerpplan op maat. Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom op onze locatie in Budel.

Onze servicedienst staat klaar voor diverse grote en kleine(re) klussen. Korte responstijden zijn hierbij gegarandeerd. In geval van storingen staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor onze klanten klaar.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Aankomende cursussen

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Online
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 8
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

23 januari 2024

Tweede dag: 30 januari 2024
Derde dag: 06 februari 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 3
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.