Specialisten-Kenniscentrum-Noodverlichting

Van Gerwen Installaties BV

Wij kenmerken ons door een mengeling van oude en nieuwe kennis. We zijn een hechte en stabiele groep die steunt op de rijke historie van ons bedrijf. Ervaring wordt gecombineerd met actuele aanvullende opleidingen en cursussen. De laatste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Vakspecialismen zoals noodverlichting, inbraaksignalering, brandmelding, datanetwerken, domotica en telematica zijn ons dan ook niet vreemd. Wij willen graag zo vroeg mogelijk worden betrokken bij een project. Hierdoor kunnen we actief deelnemen aan het ontwerp en de ontwikkeling van de elektrotechnische installatie en zodoende kostenbesparend werken. Verder kan er aan het begin al rekening gehouden worden met eventuele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Hierdoor kunnen op termijn omvangrijke investeringen worden vermeden. Ook de materiaalkeuze is specialistisch werk waarbij wij graag uw adviseur willen zijn.

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.