VDS Beveiligingen noodverlichting specialist

VDS Beveiligingen

Wij zijn een servicegerichte organisatie op het gebied van beveiliging installaties. Met een team van vakkundige mensen, welke de nieuwste systemen beheersen, hebben wij voor u altijd een oplossing op maat. Door de jarenlange ervaring kunnen wij op diverse merken service verlenen, ook wanneer het oudere systemen betreft.

Wij vinden het belangrijk om continu te investeren in training en ontwikkeling.

Alle systemen die wij leveren worden eerst uitgebreid getest om te zien of deze aan onze eisen voldoen.

Door onze ervaring kunnen we ter plekke oplossingen bedenken en uitvoeren waardoor u verzekerd bent van optimale beveiliging op maat.

VDS Beveiligingen B.V. is een bedrijf voor zowel particuliere als zakelijke klanten zoals overheidsinstellingen, gespecialiseerde klinieken, scholen, distributiecentra’s, retail en midden-en klein bedrijf. Iedere klant staat bij ons voorop. Wij vinden het contact met u erg belangrijk en geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek over de vele mogelijkheden die wij bieden en te luisteren naar de wensen die u heeft.

Ook onze samenwerking met diversen installatie bedrijven is een groot succes waarbij ieder doet waar hij goed in is en waarbij samenwerking voorop staat.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting
  • Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.