Vinci

VINCI Facilities Nederland

VINCI Facilities Nederland is een facilitaire dienstverlener, gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouwgebonden omgeving. Integrated Facility Management, noemen ze dat. Ze ontwerpen, bouwen en beheren faciliteiten die zich richten op het verbeteren van onze kwaliteit van leven. Daarmee creëert VINCI waarde voor haar klanten, aandeelhouders en de maatschappij als geheel.

Basisuitgangspunt van VINCI Facilities Nederland is ‘Taking Care’. Vanuit Customer Intimacy, oftewel klantgerichtheid, zorgen ze voor optimale ontzorging voor onze opdrachtgevers. Met een breed, geïntegreerde dienstenpakket garandeert VINCI Facilities Nederland optimale ontzorging, waardoor klanten zich kunnen richten op hun core-business. We noemen dat ‘Taking care’. Taking care betekent bij VINCI Facilities Nederland niet alleen het leveren van diensten, maar tevens het luisteren naar, het strategisch meedenken met de klant alsook het management en uitvoering van opdrachten in optima forma.

Aankomende cursussen

Specialist Inspectie Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.