WSI

WSi techniek

WSi techniek is sterk in intergrale dienstverlening binnen de techniek. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en leveren daarbij in nauwe samenspraak de techniek die mensen nodig hebben om te wonen, te werken of te recreëren. Van service & onderhoud, verduurzaming van bestaand vastgoed, het recreëren van gezonde leef- en werkomgevingen, wij hebben de kennis van de techniek in huis om u terzijde te staan. WSi TECHNIEK PROJECTEN is de technisch specialist voor de grotere en complexere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten binnen de industrie en utiliteit. WSi TECHNIEK BEHEER & ONDERHOUD is de technisch specialist voor de particulier, klantenservice, planmatig onderhoud en kleinere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten.

Gevolgde cursussen

  • Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting
  • Specialist Inspectie Noodverlichting
  • Berheren
  • Calculeren
  • Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Aankomende cursussen

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024
Derde dag: 18 juni 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Specialist Inspectie Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.