23 november 2022

Test je kennis en maak kans op een kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video onder aan deze pagina en laat je gegevens achter. We verloten 3 kerstpakketten onder de juiste inzendingen.

Is jouw kennis up to date?

Heb je nog niet helemaal begrepen hoe het zit met noodverlichting? Geen zorgen! Onder de foutieve inzendingen verloten we een keer een deelname aan onze cursus projecteringsdeskundige.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden over noodverlichting? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Regelmatig posten we een nieuwe video waarin wij een veelgestelde vraag over noodverlichting behandelen. Hier kan je alle video’s die we tot nu toe geplaatst hebben bekijken.

Let op: De video is interactief. Het is dus de bedoeling dat je in de video antwoord geeft op de vragen en daar ook je gegevens achterlaat. Invullen kan tot en met 13 december, 2022.
Hier vind je alle voorwaarden voor deze kerstquiz.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.