15 maart 2022

Webinar noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren

Webinar noodverlichting KAM

Voor veel veiligheidskundigen en KAM coördinatoren is de noodverlichting iets waar ze te weinig van af weten. Daarom krijgen we er van hun veel vragen over.

Vragen die we krijgen zijn bijvoorbeeld: waar moet vluchtrouteaanduiding geplaatst worden en waar de vluchtwegverlichting. Gelden voor magazijnen andere regels dan voor kantoren, welke wetten en normen gelden, wie is verantwoordelijk en hoe zit het met het onderhoud?

Speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren geven we op maandag 28 maart om 15.00 uur een webinar over noodverlichting specifiek in hun vakgebied. Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden.

Naast de informatie die we je geven is er ook ruimte voor vragen via de chat.

Meld je snel aan voor het webinar en binnen 40 minuten brengen we je op de hoogte van de meest noodzakelijke kennis!

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Direct aanmelden?

Ga naar het aanmeldformulier

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kopie van Ontwerp zonder titel (4)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
accu's voor noodverlichting vervangen

Hoe vaak moet ik de accu voor noodverlichting vervangen?

Marc Ettema, Productmanager vertelt je over onze mooie producten. Bekijk hier de video over het vervangen van een accu van een noodverlichtingsarmatuur.
geen logboek aanwezig

Wat moet ik doen als er geen logboek aanwezig is?

Als de installatie van een gebouw wordt opgeleverd, hoort bij de overdracht ook een logboek, maar wat doe je als er geen logboek aanwezig is?

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.