15 maart 2022

Webinar noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren

Webinar noodverlichting KAM

Voor veel veiligheidskundigen en KAM coördinatoren is de noodverlichting iets waar ze te weinig van af weten. Daarom krijgen we er van hun veel vragen over.

Vragen die we krijgen zijn bijvoorbeeld: waar moet vluchtrouteaanduiding geplaatst worden en waar de vluchtwegverlichting. Gelden voor magazijnen andere regels dan voor kantoren, welke wetten en normen gelden, wie is verantwoordelijk en hoe zit het met het onderhoud?

Speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren geven we op maandag 28 maart om 15.00 uur een webinar over noodverlichting specifiek in hun vakgebied. Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden.

Naast de informatie die we je geven is er ook ruimte voor vragen via de chat.

Meld je snel aan voor het webinar en binnen 40 minuten brengen we je op de hoogte van de meest noodzakelijke kennis!

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Direct aanmelden?

Ga naar het aanmeldformulier

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.