Webinar

Noodverlichting voor Veiligheidskundigen en KAM coördinatoren

Noodverlichting voor veiligheidskundige en KAM

Webinar informatie

Presentatie door
Marc Ettema - Marc is noodverlichtingsdeskundige en manager van het Kenniscentrum Noodverlichting.
Duur
40 minuten

Voor veel veiligheidskundigen en KAM coördinatoren is de noodverlichting iets waar ze te weinig van af weten. Daarom krijgen we er van hun veel vragen over. Waar moet vluchtrouteaanduiding geplaatst worden, waar de vluchtwegverlichting. Gelden voor magazijnen andere regels dan voor kantoren, welke wetten en normen gelden, wie is verantwoordelijk, hoe zit het met het onderhoud et cetera.

Daarom hebben we een webinar gegeven speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren over noodverlichting specifiek in hun vakgebied. Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden.

Meld je snel aan voor het webinar en binnen 40 minuten brengen we je op de hoogte van de meest noodzakelijke kennis! Je kunt het webinar direct bekijken.

Over de spreker

Marc is noodverlichtingsdeskundige en manager van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Webinar informatie

Presentatie door
Marc Ettema - Marc is noodverlichtingsdeskundige en manager van het Kenniscentrum Noodverlichting.
Duur
40 minuten

Deel de webinar:

Andere webinars

Speciaal voor zorginstellingen organiseert het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar noodverlichting in zorginstellingen.

Na dit gratis webinar ken je de basisregels van noodverlichting specifiek voor facilitaire dienstverleners.

Webinar noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de mogelijkheden van het slimme noodverlichting beheersysteem SmartScan en weet je wat de voordelen zijn.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.