Webinar

Noodverlichting in zorginstellingen

Webinar-zorginstellingen-1200x600

Webinar informatie

Presentatie door
Herman Meeuwesen - Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.
Duur
45 minuten

Speciaal voor zorginstellingen heeft het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar noodverlichting in zorginstellingen gegeven. Deze kun je hier terugkijken. Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden, specifiek voor zorginstellingen. Noodverlichting moet voldoen aan verschillende eisen. Bezoekers, bewoners en de medewerkers van een zorglocatie moeten in geval van spanningsuitval het gebouw veilig en via de kortst mogelijke route kunnen verlaten.

Belangrijke vragen die wij vaak krijgen zijn: Is noodverlichting verplicht? Hoe zit het met het buitenterrein? Wie is verantwoordelijk voor de noodverlichting in een gebouw? Door welke instantie wordt er eigenlijk gecontroleerd? En waar kan ik deze informatie allemaal terugvinden?

Wil je weten waar noodverlichting allemaal verplicht is en hoe het zit met onderhoud? Kijk dan snel het webinar Noodverlichting in zorginstellingen.

Over de spreker

Herman is onze vaste trainer. Hij verzorgt de cursussen voor het Kenniscentrum Noodverlichting en is al vele jaren specialist op het gebied van elektronische laagspanningsinstallaties, NEN 1010, NEN 3140 en noodverlichting in het bijzonder.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Webinar informatie

Presentatie door
Herman Meeuwesen - Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.
Duur
45 minuten

Deel de webinar:

Andere webinars

Na dit gratis webinar ken je de basisregels van noodverlichting specifiek voor facilitaire dienstverleners.

Webinar noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de mogelijkheden van het slimme noodverlichting beheersysteem SmartScan en weet je wat de voordelen zijn.

Noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM-coordinatoren

Speciaal voor veiligheidskundigen en KAM-coördinatoren organiseert het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar over noodverlichting.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.