Als er geen logboek is, is het dan de taak van de inspecteur om er één op te stellen?

Als de installatie in het gebouw wordt opgeleverd, hoort bij de overdracht ook een logboek. In basis zorgt de installateur hier dus voor bij de opdrachtgever. De installateur weet tenslotte wat er is geïnstalleerd.

Maar niet altijd is het logboek aanwezig of is deze bijvoorbeeld zoek geraakt. Dan kan een inspecteur of het onderhoudsbedrijf aanbieden een logboek voor de klant te maken. Bijvoorbeeld vanuit service-oogpunt.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Alle normen en eisen van noodverlichting in 1 overzicht?

Download gratis de prestatie-eisenkaart noodverlichting

Deel het kennisbank artikel:

Cursisten vertellen

Wat cursisten over ons zeggen

9/10
"Uitleg cursus prima verzorgd, lunch prima, accommodatie super."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Ben 19-11-2021

Gerelateerde kennisbank artikelen

Inspecteren

Uit praktisch oogpunt zou deze combinatie ideaal zijn. Het is echter niet automatisch zo dat je als inspecteur noodverlichting ook het onderhoud uitvoert.

Inspecteren

Nee, als inspecteur hoef je niet alle armaturen te testen. De noodzaak voor het testen van armaturen is afhankelijk van meerdere factoren.

Inspecteren

Om goed onderhoud uit te voeren, moet je eerst weten wat je moet onderhouden. Dat doe je door een inspectie. Overtuig je klant.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.