Wat doe ik als er helemaal geen logboek aanwezig is?

Op het moment dat er geen logboek aanwezig is, zal er eerst een logboek gemaakt moeten worden. Anders kan er nergens iets geregistreerd worden over het onderhoud dat is uitgevoerd. Er zal dus een nulmeting, bijvoorbeeld door de inspecteur, moeten plaatsvinden om dit vervolgens mee te nemen in het logboek.

Voorbereiding logboek

Hieronder een aantal tips wat je als monteur kunt doen ter voorbereiding op het maken van een logboek:

  • Armaturen nummeren
  • Foto’s maken
  • Inventarisatielijst zo goed mogelijk invullen
Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Herman legt het je uit

Benieuwd wat je nog meet kunt doen als er geen logboek is?

Deel het kennisbank artikel:

Webinars terugkijken

Webinars

Wij geven gratis webinars. De webinars worden gegeven door Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Gerelateerde kennisbank artikelen

Onderhouden

Vervanging van de noodverlichtingsarmatuur in plaats van de printplaat is in deze gevallen een betere oplossing. Waarom? Lees het hier.

Onderhouden

Beoordelen of een armatuur nog water-of stofdicht is doe je eerst met een visuele controle. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

Onderhouden

Accu's van noodverlichting dienen een minimale levensduur van 4 jaar te hebben en moeten na de levensduur preventief vervangen worden.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.